Tarieven

Je kunt direct terecht bij De Opvoedzaak. Daarvoor is geen doorverwijzing nodig en er is geen wachtlijst. Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact op. 

 

Afhankelijk van jullie vraag en behoefte kijken we na het eerste gesprek hoeveel afspraken nodig zijn. Het doel is dat jullie zo snel mogelijk weer met vertrouwen verder kunnen. 

 

Afspraak Prijs
Telefonische kennismaking (max. 20 minuten) Gratis
Eerste gesprek (60 minuten) € 95,-
Vervolggesprekken (45 minuten) € 75,-
Huisbezoek (75 minuten) € 125,-
Uitloop (per aangebroken kwartier) € 25,-
Telefonisch advies en WhatsApp (max. 20 minuten) € 30,-

Vergoeding

De Opvoedzaak is een zelfstandige, kleinschalige praktijk zonder contracten met zorgverzekeringen. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor eventuele tegemoetkoming in de kosten vanuit uw aanvullende verzekering. 

Afmelden of verplaatsen 

Het kan gebeuren dat je een gemaakte afspraak moet verplaatsen of annuleren. Dat is geen probleem. Meld het in dat geval 24 uur voor uw afspraak. Bij niet of te laat melden, krijgt u een verzuimfactuur van 50% van de kosten. 

Met een goed gevoel

Ik streef ernaar dat je na een gesprek met een goed gevoel en nieuwe inzichten naar huis gaat. Heb je het gevoel dat we niet alles uit een gesprek hebben gehaald of ben je niet tevreden, dan hoor ik dat graag. Samen bespreken we hoe we de hulp kunnen verbeteren, zodat je je wel voldoende geholpen voelt.